Pelakon Sivaji Menigg4l Buk4n Akib4t V4ksin Tapi Ser4ng4n J4ntung

Bagi sesiapa yang menonton filem bollywood, sudah semestinya mereka akan mengenali pelakon-pelakon yang melakonkan watak dalam filem tersebut. Lebih-lebih lagi seorang pelakon berbakat yang merupakan pelakon dalam cerita Sivaji: The Boss iaitu Vivek.

Vivekanandan atau dikenali sebagai Vivek dilaporkan telah menghembvskan naf4snya yang terakhir selepas dimasukkan ke unit rawtan rapi h0spital di Chennai pada 4.45 pagi, sabtu aklbat daripada seerrangan jan.tung.

Pelakon yang berumur 59 tahun itu diaporkan mengalami sum.batan pada arteri yang menyebabkan beliau mengalami s3rangan sa.kit j4ntung.

Memetik laporan TimesofIndia, beliau berada di dalam kritik4l sehingga petang jumaat dan berg4ntung kepada mesin Extracorporeal Membrane Oxygenation (ECMO) selepas menunjukkan ‘sindrom koronari akut dengan kejutan kardiogenik’.

Doktor memaklumkan bahawa Vivek pernah mengadu kepada ahli keluarganya mengenai s4kit d4danya sebelum ini. Susulan daripada itu, beliau telah dikejarkan ke w4d kecem4san hospital selepas tidak sed4rkan diri dan menjalani r4watan angioplasty.

Vivek sebelum ini sudah mendapatkan sntikkan v4ksin C0vid-19 pada khamis lalu, tetapi kematian beliau bukanlah berpunca daripada v4ksin tersebut.

Kredit: mStar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*