M4yat Terg4ntung di Kipas Ruang Tamu, Lehernya Terjerut Di Kabel Elektrik – ALfatihah

Menggem parkan apabila mendengar ma yat tergantung di kipas ruang tamu.

Misteri bau bu suk yang datang dari sebuah rumah di Taman Pengkalan Indah di sini teru ngkai apabila ma yat seorang lelaki ditemukan tergan tung di kipas ruang tamu kediaman itu, hari ini.

Ketua Polis Daerah Alor Gajah, Superintenden Arshad Abu berkata, ma yat lelaki berusia 45 tahun itu ditemukan selepas bapa saudara mangsa yang tinggal bersebelahan membuat laporan polis mengenai bau bu suk tersebut pada pukul 10.04 pagi tadi.

“Sepasukan anggota telah ke lokasi dan meminta bantuan bomba dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Alor Gajah untuk meme cahkan pintu rumah tersebut yang berkunci.

“Ma yat man gsa kemudian ditemui terga ntung di kipas dengan keadaan le her terje rut pada kabel elektrik di ruang tamu rumah berkenaan,” katanya ketika dihubungi Utusan Malaysia.

Mengulas lanjut, beliau berkata, bapa saudara mangsa mendakwa kali melihat man gsa adalah pada Ahad lalu.

“Menurut bapa saudaranya, mangsa tinggal sendirian dirumah tersebut, manakala kedua-dua ibu bapanya telah mening gal dunia.

“Berdasarkan keadaan fizikal ma ngsa, kita percaya dia telah mening gal dunia lebih daripada dua hari,” ujarnya.

Tambahnya, ma yat mangsa telah dihantar ke Hospital Alor Gajah untuk proses bedah siasat.

Jelasnya, motif kejadian masih dalam sia satan, namun setakat ini kes diklas ifikasikan sebagai m ati mengejut. – UTUSAN

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*