12 Tahun Dic4bul Bapa Kandung Sendiri, Nekad Lap0r P0lis

Baru-baru ini digemparkan tentang kes cabul yang dilakukan oleh bapa kandung sendiri.

 

Seorang gadis tampil membuat lap0ran p0lis setelah menjadi mangsa pemuas n4fsu bapa kandungnya sendiri selama 12 tahun.

 

Lap0ran remaja berusia 18 tahun itu diterima oleh Ketua P0lis Daerah Seberang Perai Tengah, Asisten Komisioner Shafee Abd Samad, berkata mangsa mendakwa dic4bul oleh bapa kandungnya di ruang tamu rumah di Taman Seri Delima, petang selasa lalu.

“Menurut man gsa, dalam kejadian kira-kira jam 6.30 petang itu dia didatangi bapanya yang kemudian memasukkan tangan ke dalam seluar dalam lalu mera ba kem4luannya.

“Ketika itu ibu mangsa berada di dalam bilik air dan apabila ibunya keluar, bapa mangsa terus memberhe ntikan perbuatannya itu. Sebelum ini, mangsa memberitahu dia dica bul dan dipaksa melakukan hub ungan se ks dengan bapanya sejak berusia enam tahun.

“Perkara itu berlaku hampir setiap hari, selain mangsa pernah dil1wat oleh bapanya ketika berusia 15 tahun,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Remaja itu berkata, dia sudah tidak tahan dengan perbuatan terku tuk bapanya itu dan terus membuat lap0ran selepas kejadian yang terbaru menimpanya.

“Mangsa yang juga anak sulung daripada dua beradik sebelum ini tidak pernah melaporkan perkara itu kerana trau ma dan takut dengan bapanya, selain tidak mahu menjeja skan hub ungan antara kedua ibu bapanya. Jadi dia sanggup merahsi akan perbuatan terku tuk bapanya itu,” katanya.

Shafee berkata, susulan lap0ran diterima polis ke rumah mangsa, bagaimanapun suspek berusia 45 tahun yang bekerja sebagai juru teknik di sebuah kilang dipercayai melarikan diri.

 

“M4ngsa kemudian dibawa ke H0spital Seberang Jaya untuk menja lani pemeriksaan lanjut.

“Polis kini sedang menges an suspek, termasuk mengambil lima barangan kes di rumah mangsa. Kes disiasat mengikut Seksyen 376B Kanun Kesek saan,” katanya.

Kredit : BeritaHarian

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*