Pemain BoIa Sep4k Piala Presiden Selangor, Husni Idrus MninggaI Dunia Reb4h Di Restoran.

Pemain BoIa Sep4k Piala Presiden Selangor, Husni Idrus MninggaI Dunia Reb4h Di Restoran.

Arwh yang beraksi sebagai penye.rang sebelum itu turun beraks1 mene.ntang JDT pada sebelah petang yang menyaksikan Selangor te.was 0-3.

Menerusi portal MalaysiaGazette meIaporkan pemain bola se.pak Piala Presiden Selangor, Husni Idrus, 21, mninggaI dunia selepas reb.ah di sebuah restoran di Petaling Jaya malam ini.

Punca kemat1an masih belum diketahui.

MalaysiaGazette mengucapkan tkziah buat keluarga arwh. Al-fatihah.

Selain itu Selangor FC juga merakamkan ucapan tkziah buat arwh.

Dengan penuh du.kacita kami memaklumkan pemerg1an Muhammad Husni Bin Idrus, pemain Skuad Piala Presiden Selangor FC 2022 yang telah kembali ke rahmatuIIah malam tadi (25 Mei 2022).

Kami dari Selangor FC mengucapkan takziah buat seluruh ahli keluarga Allahyrham dan bersama-sama kita mendoakan agar Allahyrham ditempatkan bersama dikalangan orang-orang beriman dan beramal soleh.

“Ya Allah Ya Tuhanku amp.unilah dia, rahmat1lah dan muliakanlah kemat1annya, lapangkanlah ku.burnya, jadikanlah syurga sebagai ganti tempat tinggalnya dan berikanlah kesabaran untuk ahli keluarganya.”

Kami juga mem0hon agar semua pihak dapat bersama menjaga adab dan privasi keluarga Allahyrham dalam kita berkongsikan berita ini bagi menghormat1 keluarganya.

al fatihah

sumber: malaysiagazzete, selangor fc via dbongkar

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*