20 Hari Gha1b Konon J1n Sorok, Doktor Pakar Malu Dit4ngkap B4sah Dengan Wanita

20 Hari Gha1b Konon J1n Sorok, Doktor Pakar Malu Dit4ngkap B4sah Dengan Wanita

Misi pencarian dikerah dengan maksima berharap Dr Faisal dijumpai

Setelah isterinya membuat pengesahan barang yang dijumpai tadi, misi menyelamat dikerah habis-habisan oleh pihak berkuasa. Sepanjang 20 hari pencarian, doktor pakar radiologi berkenaan gagal dikesan meskipun pihak polis sudah menggunakan bermacam cara termasuklah penglibatan unit anjing pengesan dan memperluaskan misi mencari ke 4 kawasan lain.

20 hari dikatakan menghilang tanpa jejak, seorang pakar perubatan yang mesra digelar sebagai Dr Faisal mencetuskan panik ramai khususnya ahli keluarga. Lebih membuatkan ramai risau, motosikal (enjin masih hidup), kad pengenalan, selipar serta beberapa barang peribadi miliknya ditemukan terbiar di tepi kawasan jurang tanpa bertuan.

Isteri mengatakan kali terahir bertemu, Dr Faisal maklum akan sertai misi bantuan banjir

Jelas isterinya lagi sebelum menghilang, Dr Faisal ada memberitahu dia akan menyertai misi bantuan banjir di beberapa wilayah sekitar. Siapa sangka, itulah kali terakhir mereka bertemu sebelum kejadian ini dilaporkan. Berikut merupakan beberapa kejanggalan serta spekulasi yang berlegar membuatkan ramai yakin hal lebih buruk sudah berlaku kepada lelaki terbabit :

  • Polis mendapati kad SIM Dr Faisal ditukar berkali-kali apabila pengesanan signal cuba dibuat. Namun sukar dipastikan siapa yang menukar.
  • Masyarakat sekitar mendakwa terhidu bau bangkai yang busuk di lokasi motosikal Dr Faisal dijumpai.
  • Dr Faisal kononnya disorokkan jin di dalam batu & tidak jumpa jalan keluar.

Bukan disorok jin, sebaliknya ditangkap basah dalam bilik tidur dengan seorang wanita

Akan tetapi, segala persoalan kini berakhir apabila polis melaporkan sudah menemui Dr Faisal. Kononnya ghaib diambil makhluk halus, rupanya dia ditangkap sedang berdua-duaan dengan seorang wanita di bilik tidur (difahamkan cuma kawan biasa) di sebuah rumah penginapan. Apabila diserbu, mereka berdua terlihat begitu malu dan cuba menyembunyikan wajah masing-masing kerana tembelang sebenar sudah pecah.

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber : pnews

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*