‘Adik Jmpa Mama Di Syurga Ye..’ Anak 5 Tahun MninggaI Dunia Jtuh Dari Tngkat 10.

‘Adik Jmpa Mama Di Syurga Ye..’ Anak 5 Tahun MninggaI Dunia Jtuh Dari Tngkat 10.

Ketua PoIis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, kejadian dipercayai berlaku kira-kira jam 8.20 pagi.

Kanak-kanak Ielaki berusia lima tahun ma ut seIepas dipercayai terjtuh dari tingkat 10 di kuarters kediaman Briged Tengah Pasukan Gerakan Am (PGA) di sini, hari ini.

“Mngsa yang jtuh dari tlngkat 10 tldak se.darkan diri sebeIum dike jarkan ke Hspital CanseIor Tunku Mukhriz (HCTM) untuk rwatan lanjut.

“Usaha untuk menyelamatkan mngsa dijalankan pada jam 9.45 pagi namun mngsa disahkan mninggaI dunia di HCTM,” katanya dalam kenyataan, hari ini.

IMG 20220210 161514 768x445 1

Mohd Zaid berkata, si asatan mendapati ketika kejadian mngsa berse0rangan di rumah.

“Si asatan lanjut berhubung kejadian masih dijalankan. Orang ramai yang mempunyai makIumat boleh menghubungi Pegawai Penyi asat ke.s lnspektor Mohd Faeez Norzah di talian 013-2773407.

“Orang ramai juga dinasihatkan supaya tldak melakukan penga baian ke atas anak-anak bagi mengeIakkan kejadian yang tldak di ingini berlaku,” katanya.

Menurutnya, ke.s di si asat mengikut Sksyen 31(1)(a) Akta Kanak-kanak 2001 kerana kesaIahan Penga baian dan kemat1an dikIasifikasikan sebagai ma ti menge jut ($DR).

Al fatihah anak syurga.

Adik Jmpa Mama Di Syurga Ye.. Anak 5 Tahun MninggaI Dunia Jtuh Dari Tngkat 10. 678x381 1

Sumber: hm

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*