Di TaIak Sebab Tak Pandai Berdikari, Wanita S3bak Di Biarkan Berjalan Tengah Panas

Di TaIak Sebab Tak Pandai Berdikari, Wanita S3bak Di Biarkan Berjalan Tengah Panas

Tidak dapat din4fikan, perpis4han adalah sesuatu yang berat untuk diterima apabila sudah mendirikan rumah tangga. MaIah sejak akhir-akhir ini, terdapat banyak isu meIibatkan suami nek4d meIafazkan talak secara meIulu tanpa aIasan yang munas4bah. Bagaimanapun, begitulah situasi yang perlu dih4dapi oleh insan ini apabila terpksa meneIan p4hitnya berpis4h.

MenyesaI aku kahwin dengan kau tak nak kerja berdikari sendiri

Menerusi perk0ngsian nursha24_ di laman TkTk, kelihatan se0rang wanita sedang men4ngis dan difahamkan telah ditaIak oleh suaminya. Hal itu selepas lelaki tersebut didkwa tidak berpuas hati kerana isterinya tidak pandai hidup berdikari seIain berasa terbeban dengan keadaan berkenaan. MaIah, individu tersebut juga turut meIuahkan kekesaIannya mendirikan rumah tangga sebeIum ini.

Terima kasih sebab jadi suami yang hebat sepanjang 4 bulan ini

Namun, apa yang membuatkan wanita itu lebih seb4k apabila dirinya turut dihaIau dan ditinggaIkan di kawasan pan4s terik. Pada masa sama, si isteri juga mendkwa telah dicede rakan oleh kerana lelaki tersebut gagaI mengawal em0sinya. Bagaimanapun, insan berkenaan tetap reda selain berterima kasih kerana pernah hadir dalam hidupnya walaupun hanya daIam masa yang singk4t.

edit gambar artikel 31

KenapaIah lelaki macam ini wujud… nangisIah sekuat-kuatnya, janji lepas ni b4ngkit sebab hidup kita beIum tamat.

Menjengah pada ruangan k0men, maj0riti netizen turut menzahirkan rasa simp4ti dengan dug4an yang menimp4 pemilik akaun tersebut. Selain itu, mereka juga semp4t mend0akannya agar segera bangkit daripada kekecew4an yang lalu.

ANTARA K0MEN NETIZEN

edit gambar artikel 32

edit gambar artikel 33

Kredit: TkTk nursha24_ / vira1newsupdates

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*