KHABAR DUK4 SEORANG WANITA M4UT DIL4NGGAR KETIKA CUBA MEMB4NTU M4NGSA YANG KEMAL4NGAN .

KHABAR DUK4 SEORANG WANITA M4UT DIL4NGGAR KETIKA CUBA MEMB4NTU M4NGSA YANG KEMAL4NGAN .

Bayan Lepas : Dua lndividu m4ut dalam kemaI4ngan di Jalan Sungai Tiram berhampiran Lapangan Terbang Antarabangsa Pulau Pinang hari ini.

Difahamkan kemaI4ngan pertama berlaku pada jam 11.30 malam tadi membab1tkan seorang lelaki bernama Faizal Abu Ba’kar dan mngsa kedua yang juga,

seorang wanita bernama Suhaila Zainol diIanggar 0leh sebuah prot0n wira yang dipandu I4ju ketika Puan Suhaila Zainol cuba membntu Faizal.

91 4 300x209 1

92 3 300x225 1

Mngsa kedua Puan Suzila Zainol ingin memb4ntu Faizal yang terl1bat kemaI4ngan beliau bersama adik ipar beliau, namun mereka bertiga dir3mpuh oleh sebuah proton wira Yg dipandu oleh seorang anggota berunif0rm.

Puan Zainol dan Faizal men1ngg4I ditempat kejadian lmpak r3mpuhan wira terbab1t manakala adik iparnya c3dera pat4h kaki,

93 3

94 3 300x300 1

95 1

Semoga Allah merahmati kedua duanya menerima ibadah mereka, seorang gigih mencari rezeki dan sekrang lagi pergi dalam membuat kebaikan ingin memb4ntu mngsa kemaI4ngan.

96 300x298 1

Ketika ini, pihak p0Iis masih menjal4nkan si4satan di l0kasi kejadian untuk mengetahui pvnca sebenar kejad1an.

Salam takziah..

Al-fatihah (dibaca)
بِسْم ٱللَّهِ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ ٱلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ ٱلْعَـلَمِين۞ ٱلرَّحْمَـنِ ٱلرَّحِيم۞ مَـلِكِ يَوْمِ ٱلدِّين۞ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ۞ ٱهْدِنَا ٱلصِّرَطَ ٱلْمُسْتَقِيمَ۞ صِرَطَ ٱلَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ۞ غَيْرِ ٱلْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلاَ ٱلضَّاۤلِّينَ۞ امين

Semoga Allah terima segala amalan arwah dan mengangkat darjatnya disisi Allah,
Semoga pemergian arwah menjadi kerehatan sebenar dari urusan dunia,

Semoga dilindungi dari seksa kubur dan semoga roh arwah ditempatkan dikalangan para solehah,

Allahumma Solli Ala Sayyidina Muhammad.
Amiin Amiin Amiin..

Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : penangkini via nepalkhabar24

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*