LeIaki lni Curiga Nampak Guni Terapung Bergerak-gerak Dlm Parit, Dia Terkejut S3lepas Lihat lsi Dlm Guni Itu, Ramai Netizen Ger4m Bercampur Simp4ti

LeIaki lni Curiga Nampak Guni Terapung Bergerak-gerak Dlm Parit, Dia Terkejut S3lepas Lihat lsi Dlm Guni Itu, Ramai Netizen Ger4m Bercampur Simp4ti

Perasaan curig4 melihat sebuah guni ter4pung sedang bergerak gerak di parit mend0rong pemuda dan rakannya untuk ber.henti meIihat isi di dalamnya.

Cuak lihat guna ter4pung bergerak

Menerusi perk0ngsian adi.septian, menyaksi kan detik bila mana dia r4kannya cuba mengambil guni tersebut untuk di bawa naik ke dar4t.

Masih sempurna dan berny4wa

Selepas membuka ikatan.nya, aIangkah terkejvtnya mereka apabila melihat ada ‘makhluk’ Allah yang masih berny4wa di dalam k4rung berkenaan.

Bagai mana pun, tiada sebarang kec3deraan yang menimp4 makhluk tadi, maIah angg0ta tubuhnya juga masih cukup dan sempurna.

‘S4kitnya hati’

Menjengah ke ruangan k0men, ramai ikut seb4k melihat nasib kucing berkenaan apabila diperIakukan demikian.

51 5

Menurut mereka, meski pun bukan pencinta haiwan, tetapi masing masing belum pernah lagi ter.fikir untuk berbuat seperti mana yang dilakukan oleh individu tak berhati perut itu.

Dalam waktu sama, pemuda dan rakan nya juga dihujani ucapan terima kasih kerana kesudian mereka menyeIam4tkan makhIuk berkenaan daripada m4ti.

SUMBER: Ade.Septian Via Redaksi / awatttsyeikhh via coretannasihat

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*