Peng4suh did4kwa d3r4 budak, p4ksa makan cili hingga meravng

Peng4suh did4kwa d3r4 budak, p4ksa makan cili hingga meravng

Sejak semalam, tuIar di me dia sosi aI berkenaan video kanak-kanak di sebuah tadika menangiss sambil menje r!t dipercayai dider ra oleh pengasuh. Gambar diatas sekadar hiasan

Video yang dikongsikan oleh pengguna Fbk dikenali sebagai Angel Ng itu telah membuatkan banyak pihak mar4h memandangkan pengasuh tersebut turut mem4ksa kanak-kanak terbabit makan sesuatu dipercayai cili.

Difahamkan, Angel Ng memaklumkan yang video terbabit adalah anak buahnya dan meminta agar pihak berku4sa mengambil tind4kan berhubung keja dian tersebut.

SusuIan daripada pended4han itu, Ketua P0 lis Daerah Sentul, Asisten Komisioner Beh Eng Lai memaklumkan yang guru tersebut telah dirakam percakapannya pada petang semalam bagi membantu sia satan.

Menurut laporan dari Kosmo! kejadian tersebut dipercayai berlaku di Taman Megah, kepong melibatkan kanak-kanak berusia 3 tahun.

“P0lis telah merakam percakapan guru terbabit yang disy4ki terlibat dalam k3ss ini. Rakaman percakapan telah dilakukan di tadika berkenaan kira-kira pukul 2 petang semalam,” katanya ringkas.

Tambah beliau lagi, ibu mngsa juga memaklumkan yang kejadian tersebut berlaku sekitar bulan Mei tahun ini dan video berkenaan ditularkan oleh ibu saudara mngsa.

“P0 lis mendapati keja dian berlaku pada bulan Mei lalu dan sia.satan dijalankan di bawah Sksyen 31(1) Akta Kanak-Kanak 2001,” jelasnya.

edit gambar artikel 72

Dalam video yang tu Iar itu, dapat dilihat yang wanita dewasa disy4ki guru di tadika berkenaan telah bertind4k memu kuI seorang kanak-kanak dengan kas4r menggunakan tangan selain dip4ksa makan.

Semoga keja dian tersebut dapat disia. sat sepenuhnya dan jika peIaku benar-benar melakukan keja dian tersebut, diharap dia dikenakan tind4kan sewajarnya.

Sumber : omm

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*