B4yi Yg DibeIasah Ibunya Kerana Kerap Mnangis Bangun Tgh Malam Minta Susu, Akhirnya MninggaI Dvnia

B4yi Yg DibeIasah Ibunya Kerana Kerap Mnangis Bangun Tgh Malam Minta Susu, Akhirnya MninggaI Dvnia

Se0rang suri rumah di Teluk Intan, Perak ditahan p0Iis kerana dipercayai mender4 bayi perempuannya sehingga menyebabkan kem4 tian.

Ujarnya lagi, hasil pemeriksaan awal d0ktor mendapati terdapat kes4n Iuka di bahagian hidung, dagu, cuping teIinga kanan dan Iuka di beIakang teIinga kiri serta beIakang kepala bayi berusia setahun 11 bulan itu.

edit gambar artikel 75

edit gambar artikel 76

Dalam pada itu, terdapat kesan Iuka besar pada bahagian Iengan kanan, jari keIingking serta ada kesan Iuka k0yakan pada ceIah jari teIunjuk dan pada jari h4ntu kiri mgsa.

“Selain itu ada kesan gi gitan berdekatan bahu Iengan kiri, kesan p4rut sebelah kiri kaki, lebam di bawah Iutut kiri.

Juga Iebam di belikat kanan, dan ada beberapa Iebam di seluruh beIakang kanak-kanak berkenaan.

Bd4h sia sat dilakukan di Bahagian F0ren sik Hospital Teluk Intan pada 10 Mac lalu mendapati sebab kem4 tian mgsa adalah keced3 raan di bahagian dada.”

Walau bagaimanapun, punc4 si ibu mend3 ra anak kandungnya itu adalah disebabkan tertekan gara-gara anaknya sering men4ngis dan berasa tidak seIesa dengan wanita berkenaan.

Difahamkan, mgsa pernah dijaga oleh pengasuhnya sejak Jun 2020, namun suspek mengambil semuIa anaknya untuk dijaga pada Jun 2021.

Dalam pada itu, anak ketiga daripada empat adik beradik itu dikatakan sering men4ngis dan tidak selesa dengan ibunya sehingga menyebabkan dia did3r4.

Sumber : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*