Subahannallah b4yi kembar yang baru l4hir dicamp4k ibunya dari kereta yg sed4ng berg3rak .

Subahannallah b4yi kembar yang baru l4hir dicamp4k ibunya dari kereta yg sed4ng berg3rak .

Dua b4yi kemb4r perempuan dit3mui di tepi jalan dipercayai dic4m.pak kelu4r oleh ibunya dari kereta yang sedang berg3rak, lap0r Daily Mail.

Dalam kej4dian di Negros Oriental, Filipina, wanita itu diperc4yai membu4ng anaknya pada waktu awal pagi.

S4lah seor4ng daripada bayi itu masih hidvp dan diselam4tkan selepas penduduk terdengar suara t4ngisan b4yi itu datang dari k4wasan rumput di tepi jalan.

Mal4ngnya, seor4ng lagi b4yi yang tubuhnya lebih kecil dan lem4h did4pati tidak sed4rkan diri dan kulitnya sudah puc4t, sebelum dis4hkan m3nin.gg4l duni4 di hospit4l.

Vid3o rak4man orang awam menunjukk4n b4yi yang tersel4mat itu telah dib4lut dengan kain sementara m3nun.ggu pih4k ambulans tiba di tempat kej4dian.

Penduduk yang men3mui b4yi kemb4r itu meny3lar tind4kan si ibu yang terg4mak membu4ng dua b4yinya itu.

Lea Gutib, ant4ra penduduk yang men3mui b4yi itu berkata, “Bayi kemb4r itu sangat cantik dan kecil. Saya tak percaya apabila kami men3muinya.

“S4lah seor4ng daripadanya tid4k bern4fas, seor4ng lagi masih ku4t dan berg3rak.

“Saya tid4k faham, macam mana seor4ng ibu boleh tergam4k mel4kukan anaknya begini? Perkara ini pasti akan mengh4ntui kehidup4nnya sepanjang hay4t,” katanya.

Difah4mkan, pih4k polis sedang berusaha meng3san ibu b4yi terb4bit.

Sumber:Fb

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*