Diikat Dengan Tali Jadi Mata Untuk Mak Ayah C4cat Penglihatan, Allahu Besarnya Peng0rbanan Anak Kecil Ini Terhadap Ibu Bapanya.

Diikat Dengan Tali Jadi Mata Untuk Mak Ayah C4cat Penglihatan, Allahu Besarnya Peng0rbanan Anak Kecil Ini Terhadap Ibu Bapanya.

Biasa kita lihat ibu dan ayah yang menjaga anak-anak tambah pula yang masih kecil, tapi berbeza pula keadaannya yang berl4ku di bandar Cebu, Filipina apabila gambar-gambar seroang kanak-kanak lelaki yang masih kecil d1ikat tali di badan oleh ibu dan bapanya.

vc2

Jika dilihat pada mulanya keadaan tersebut mungkin akan kelihatan p3lik namun setelah diamati dengan teliti, rupa-rupanya ibu bapa kanak-kanak berkenaan merupakan gol0ngan 0KU yang mempunyai mas4lah penglihatan.

vc3

Lebih membuatkan ramai tersentuh, kanak-kanak berkenaan dilihat tersenyum dengan sangat comel walaupun ter1kat dengan kedua-dua orang tuanya yang c4cat pengl1hatan.

vc4

Mendapat maklumat daripada penduduk sekitar mengatakan bahawa, anak ber4nak ini bukannya berasal dari bandar berkenaan, tetapi mereka semua menetap di kawasan gunung.

Indentiti dan juga maklumat penuh satu keluarga ini masih lagi belum dapat dikenal pasti. Walau apapun, foto-foto ini telah menyentuh per4saan dan memberikan inpirasi kepada ramai p1hak.

Sumber: CDN

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*