P0lis trafik tutup jalan ingatkan Ag0ng nak lalu. Tiba-tiba lelaki ini meluru ketengah simpang. Ini yang dia buat.

P0lis trafik tutup jalan ingatkan Ag0ng nak lalu. Tiba-tiba lelaki ini meluru ketengah simpang. Ini yang dia buat.

Menurut pengkaji tersebut, kucing secara keseluruhannya pemalas, namun ini tidak bermakna yang mereka tidak memberikan kesan kepada persekitaran dengan pergerakan mereka yang minima ini.

Berdasarkan kajian ini, jumlah kesan terhadap kesemua kucing yang dibela di lingkungan persekitaran urban boleh memberi kesan negatif terhadap kehidupan liar oleh kerana kucing boleh memburu hidupan reptilia, burung dan spesis yang terancam.

Kebanyakan pemilik kucing kurang bimbang mengenai spesis terancam yang akan menjadi pupus dan lebih bimbangkan keselamatan kucing mereka apabila berada di luar.

polis1

Ada sekor kucing kemungkinan kucing itu kena langgar dan tak mampu nak berjalan. Kebetulan ada p0lis yang naik motor nampak. Tiga biji motor p0lis berhenti di tengah trafik light. Untuk selamatkan kucing tersebut. Salah seorang cuba mebantu kerana melihat lelaki berbaju biru itu terkial-kial cuba untuk menyelamatkannya. Ramai yang kagum dengan p0lis tersebut untuk selamatkan kucing itu. Pemuda berbaju biru itu membawa kcuing tersebut ke klinik berhampiran dan malangnya ia tidak dapat diselamatkan.

Komen;

besar pahala tu! kucing kesayangan nabi

polis1234

Sumber : imuslimnetwork

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*