Huru Hara Harimau Bintang Masuk Kampung. Penunggang Motorsikal Diterkam Hampir Jadi Mangs4.

Huru Hara Harimau Bintang Masuk Kampung. Penunggang Motorsikal Diterkam Hampir Jadi Mangs4.

Satu kejadian gempar telah berlaku disebuah perkampungan yang melibatkan seekor kucing besar yang telah menyerang penduduk.

Mungkin pada mulanya penduduk tidak berasa syak kerana rupa binatang tersebut adalah seakan kucing biasa. Tetapi rupa-rupanya bukan!

Screen Shot 2022 11 08 at 7.43.56 AM

Ternyata binatang itu adalah seekor binatang buas iaitu daripada keluarga kucing juga iaitu Harimau bintang. Penduduk tidak sedar akan kehadiran Harimau bintang merbahaya itu masuk kedalam kampung dan bersembunyi.

Screen Shot 2022 11 08 at 7.44.30 AM

Screen Shot 2022 11 08 at 7.45.27 AM

Sehingga apabila satu hari seorang pengunggang motorsikal telah lalu dikawasan tempat harimau itu melarikan diri dengan tidak semena-mena harimau bintang itu telah mengejar nya. Mungkin harimau bintang itu sedang kelaparan dan masuk ke kampung itu untuk mencari makanan maka penunggang motorsikal itu mungkin telah menjadi target harimau bintang pada hari tu.

Kampung tersebut menjadi kecoh pada hari itu dan merasa dalam keadaaan bah4ya. Pihak berkuasa telah memulakan langkah untuk menangkap binatang liar tersebut untuk dibawa ke tempat yang sepatutnya dan diselamatkan.

Di bawah adalah antara komen yang ditinggalkan oleh netizen.

Screen Shot 2022 11 08 at 7.48.42 AM

Sumber : imuslimnetwork

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Dah Baca, Jangan Lupa Like, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami Di Semakanpermohonan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*